16 Temmuz 2011 Cumartesi

Büyükada Sahilinde Bekliyorum

D ile Mahmut'u gezdiriyoruz. Dedik Büyükada'ya gidelim. Atladık gittik. Orda Rober var oranın yerlisi imiş D'nin arkadaşı. Dedik gezdir bizi hacı. olur dedi. Mangal yapalım. olur. Dilburnu iyi imiş. Atladık gittik. Fayton 30 lira çüş.

Etleri aldık. Giriş 3.5 lira. Girdik. Ormanlık piknik yeri. Mangal kiraladık 10 lira. Denize girilecek yer yok. yosunlu taşlı falan. Gez gez gez gez, yorulduk yandık piştik ..

Yörük Ali plajı var imiş çok güzel oraya gidin. Gittik. 4 kişi girecez içeri. Giriş kişi başı 30 lira. Tam girecez. "Arkadaşlar bir saniye, DAMSIZ ALMIYORUZ.." Yuhh!! Hay damına koyim..  Yeter ulan yeter .. kaç kilometre yürüdük sabahtan beri. "Burası aile yeri olduğu için... "

Gittik başka halk plajımsı bi yere girdik. Giriş 10 lira. Girdik yüzdük çıktık. Mangalı yaktık. yedik içtik. tuvalet 1 lira. her şey para lan.. ordaki martılar bile etlere saldırdı. onlar bile bişeyler istiyorlar. Adada herşey para.

Rober de oranın yerlisi hiç bi yer bilmiyo. İlk defa geldim falan diyo. Lan zaten küçcük ada. nası bilmiyon.

Neyse dam olayından sonra adadaki tüm karılara laf attık, gözümüzü dekoltelere zoomladık. Plajda ana kız vardı delicesine.. onlarla göz ziyafeti çektik. Gelirken motordaki turistleri taciz ettik. Madem toplum bize böyle bir rol biçmiş en iyi şekilde yerine getirelim dedik, sapığız ya.

D de içilmeyen biraları sattı bakkalın tekine. Faytonu da gelirken 20'ye indirttik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder