6 Şubat 2012 Pazartesi

Cinsellikte Yaş Sınırı

Sanırsın seks yalnızca 25-35 yaş arası insanların yapabildiği bi aktivite.

Medya ve toplumsal baskı o kadar sınırlıyor ve normalliyor ki bu yaş aralığını; sınırların değil dışına çıkmak; biraz kenarına gelmek bile insanları tedirgin ediyor.

21 yaşındaki bir kıza yaklaşmak imkansız gibi -sübyancı.

45 yaşındaki bir erkeğin cinsel ihtiyacı ise ayıp -azgın teke.

Çarpıcı bir olay Akon’ın başına gelmişti. Konser sırasında sahneye atlayan kız ile erotik bir dans eden Akon kızın reşit olmaması yüzünden sonrasında babası tarafından dava edilmişti. Napsaydı konserde nüfus kağıdı mı sorsaydı?

Efendim velhasıl biraz minyon görünen çıtı pıtı kızlar pek çok erkeği tedirgin ediyor. Ya 18 yaşından küçükse. 22’yim diyor ama ya yalan söylüyorsa. Zira yalan söylediği için kendisi ceza almaz ama siz bi ömür boyu sübyancı damgası yersiniz.

Yaş ilerledikçe cinsellik ise başka bir sorun. Hayır fizyolojik olarak değil toplumsal olarak. 50 yaşındaki bir insan içindeki cinselliği utana sıkıla dışa vurabiliyor. Bunun nedeni sanırım bombardıman halinde güzel vücutlu ve genç erkek ve kadınların cinsel obje olarak sunulması.

Son söyleyeceğim ise yaş farkından kaynaklanan ilişki ve evliliklerin durumu. İki insan isterse aralarında 50 yaş fark olsun kendi rızalarıyla evleniyorsa bu durum medyada haber olabilir ama kınamak ve linç etmek için bir neden göremiyorum. Konu genelde para oluyor. Parası için evleniyor çoğunlukla kadınlar. Ama napalım. Bi yerde free trade tabi.

Genç erkek olgun kadın ilişkisi de bundan payını alıyor. Böyle bir durumda erkeğin alacağı unvan belli: jigolo!

Standartlaşma insanların cinsel yaratıcılığını da engelliyor.

Lütfen biraz large olalım.

YASAL UYARI: Bu yazı erişkin olmayanların cinsel birleşmesini onaylamaz. Türk Ceza Kanunu’nda suç olarak belirtilen hiçbir eylemi övmez. Yaşı küçük kızların evlendirilmesini tasvip etmez ve ayıp sayar. Tecavüz, taciz ve laf atma da suçtur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder