
O günden bu
güne köprünün altından çok şalgamlar akmış. Tabi biraz kendi çapında tanındı
falan ya.
3 kişi
gittik. 3 kaşık ezme, 1 tabak saçma bir salata, azıcık turşu ve bol maydanoz
(!) geldi.
Bunun üstüne
daha ne yapabilirler ki, derken lavaş geldi.
“Bayat lan
bu lavaş…”
Evet,
yavşaklar bildiğin bayat ama ısıtılmış lavaş getiriyor. Benim için o noktada
zaten bitmiş olan Dürümce kebaplar ile de noktayı koydu. Basmışlar kuyruk
yağını; berbat incecik bir Adana kebap.
Eskiden
şalgamın içinde havucunu da getiriyorlardı, onu da kaldırmışlar. Masadaki şey
de nar ekşisi değil, nar ekşisi sosuydu… Fiyatlar da yüksek sayılır…
Bence kesin
gidin, çünkü herkes gidiyor. O yüzden gidin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder